You're the reason i come home. my love.

Jag har inte min blogg för att bli upptäckt, känd och hyllad. Jag har den inte för att berätta om intressanta och relevanta frågor, jag har den inte för att klaga eller berätta något via datorn, jag har den för att jag kan vilja lägga upp någon bild, ha något att fördriva lite tid med, skriva av mig något extremt ointressant och opersonligt eller någon liten tanke för stunden. Jag vill inte se ut som att jag vill något med mig blogg. Det är inte mitt mål. Jag vill bara att den finns. Att mina två pekfingrar får knappa lite på skrivbordet (ja jag skriver bara med dom) och för att jag tycker det är mysigt.

Imorgon åker jag till Sundsvall med familjen. Jag saknar släkten och Sundsvall så det kommer att bli bra, jag är trotts allt född där. Så just nu håller jag på att packa. Sen ska jag duscha och fixa mig för att sedan dra ut ett tag! Joacim har åkt till några av hans kompisar i klassen, dom är trevliga! det lilla jag hört av dom verkade great! Hejdå vaxholm och hallå sundsvall, nu ska lilla lyckliga anna lämna staden i fyra dagar!
tagen av mimmi

meningslösa


några meningslösa bilder tagna för några månader sedan.

Hejsan tittar på MTV breakfastclub och just nu spelas muse! underbart! Idag hade jag planerat att sy om en klänning lite och fixa en massa små saker, lite nödvändigheter helt enkelt. Men nu har planerna ändrats! ska till lidingö med några. Nu ska jag äta frukost och bläddra i lite tidningar. PEACE!

caaapaaaaooww!


vantar H&M.

HEJ! idag känner jag mig lite smått sjuk. Har varit på balett och hade verkligen ingen kraft i kroppen. Lite ont i halsen också men fagen är ändå planerad. Ska på lillebrors hockeymatch och sedan blir det bubbelpoolsbadande. För er som har missat det vill jag bara säga det igen (haha).. HÖÖSTLOV ÄR UNDERBART! ingen skola imorgon! fatta!! Nu ska jag stoppa något i magen, mumms!

update: bytte bild, tyckte inte om de förra, peace

MUUUSEEEEE

Det var galen, helt sjukt, fanomenalt, bästa någonsin och MUSE!

TRÖTTER VAR NAMNET


på fotot: MIMMI. tagna: av mig idag

hejsan! helt slutkörd efter mycket övande på dansen igår (förrgår), jag uppträdde nämligen med en dans med min kompis freddi i aulan för hela skolan idag! skoj var det! Så då har jag inte haft tid för att blogga och idag har jag varit mycket med kooompisar! snart kommer joacim och så ska vi sova tillsammans, mysigt! jag är extremt trött och tack gode gud för att det är lördag imorgon... inte vilket lördag som helst, jag ska nämligen på MUSE! hur underbart ska inte det bli på en skala! KALAS! och inte nog med det... DET ÄR LOOOOOV! ååh vad härligt, underbart och fantastiskt! nu ska jag ta bort sminket och säga godnatt! SOV GOTT!

lollipop lollipop oooh lillilolipooooppp!

oredigerad


redigerad


hejsan! jag har haft för mig saker mest hela dagen och har inte haft tid att skriva förens nu. Jag bad min lillebror ta några snabba bilder innan vi pluggade tillsammans. Redigarade den här bilden lite, något suddigare,ljusare och mer skuggat. ganska lyckat ändå. Nu ska jag duscha för att sedan ta mig i säng! jag ville ju sova klockan tio...
godnatt och drömm sött!

gitarr

har letat bild i all oändlighet, ni får klara er utan.
Nu vill jag kunna spela gitarr. Nu mer än någonsin! Tänk att bara kunna spendera lite tid pillandes på något som ger ifrån sig ett alldeles underbart och härligt ljud! - jag skulle inte neka! Mina fingrar har dock någon slags motarbetande kraft när jag ska placera mina fingrar i olika akord. Men övning ger färdighet, så det 'r bara att sätta igång... det blir väl mest bara aldrig av. Kanske får mer tid nu på lovet? JAG BEHÖVER VERKLIGEN LOV! då får man tid för allt sådant men annars lägger på pluggning, underbart! ge mig frihet och ett musikalisktsinne tack!

kärlekslapp


att ett ord kan betyda så mycket. tagen av mig i somras.

godis är gott


HEY! Okej jag är verkligen ingen godisgris, nästintill så långt ifrån det som man kan komma (fast ändå inte..). Jag älskar dock godis, förstår inte hur världen har kunnat ge oss möjligheten att skapa något så underbart! Men det gjorde den, och vi genomförde det! vi människor alltså. Hur han det egentligen vara så gott? jag menar det är ju bara något vi stoppar i våran mun? det är ju borta två sekunder senare. Njutningen at dom två sekunderna kan ibland vara himmelriket, det måste jag erkänna! I helgen var det riktigt jobbigt och riktigt svårt att ha godisförbud. Jag har inte godisförbud för att jag missbrukar/missbrukade godis men det gör det mycket enklare att hålla sig borta ifrån det och sen får jag ju lite belöning också. Tro det eller ej men det existerar en 15åring som har godisförbud! åååh vad jag hade velat stoppa i mig ett antal underbara karameller i helgen, men icke. Det är ju bara halva terminen kvar snart, tills jag får äta godis igen! wii!!

tjena mittbena..trodde jag


jeans hm, skjorta lillebrors JC, skor skopunkten

hejsaaan, jag Tänkte att jag skulle ha mittbena idag, jag hade det vissa stunder. Det blev inte ett särskillt lyckat resultat. Den är varken i mitten eller på sidan, bra jobbat! Jag tycker personligen att mittbena för det mesta är det som är snyggast. Jag önskar att jag var en av dom som passade fantastiskt bra i det. Lite längre hår och lite längre lugg kanske det faktiskt blir riktigt bra. Nu ska jag städa mitt rum (fantastiskt underbar bomb där). PEACE!

ett upp ett ner, två ner, två upp


jeans H&M 250 på 50%

här är godingarna ifrån hm som jag har lovat att visa er alldeles för länge! JAG ÄLSKAR DOM! Förstår inte varför dom var på rea, jag menar det är en ny modell som säljs för hela priset på alla andra hmbutiker, det fanns endast ett par på rean också! ibland har man tur!
Idag har jag varit och dansat. Först balett och sen streetfushion. Jag kunde dock inte vara med på streeten. Jag gjorde något riktigt riktigt knasigt i början av uppvärmningen så längst ner i ryggen på vänster sida är det som att allt har rasat samman. Smärta! kan varken sitta, ligga eller stå utan att det gör ont! Hoppas det blir bättre för jag vill dansa (och göra andra praktiskt och bra saker). Men inga sura eller ledsna miner här inte, för imorgon är det syslöjd och tre timmars håltimme! CIAO!

kollaenduktiglitenskolflicka


kjol köptes i femman, samt ring och kofta ifrån H&M

min frisyr får namnet, en duktig liten skolflicka. Det är precis så jag tycker det ser ut som. Det känns dock lite bättre idag då jag fixade det fint på morgonen, jag började 10.10 idag! Men i framtiden någon gång ska mitt hår vara jämnlångt och ca 2 decimeter längre! Nu ska jag lära mig lite svenska och engelska! förresten innan jag glömmer tänkte jag bara nämna att jag har tid hos SYV på fredag! kanske blir jag lite klarare i huvudet då inför gumnasiet! CIAO!

brusigt



foto: min kompis Isabelle   på fotot: jag, tagna för några veckor sedan.

Så igår var jag hos frisören. Resultatet blev väl som jag hade trott. Jag hatar att gå till frisören. Mitt hår blev mesigt långt, halvlockigt på topparna och färgen ganska tråkig. Fast färgen är ändå helt okej. Jag har inte tagit några bilder på det än så jag har inget att visa. Men bilder kommer! Det var ingen teater igår. Det är veckan efter. Idag har jag kollat lite på olika gymnasiuminriktningar, läskigt! jag blir bara mer och mer förvirrad. Kanske media? eller kanske bageri och konditori? eller kanske sömnad? eller kanske något vanligt som ekonomi?

springer tillbaks till dig


skinnjacka (kärlek till den) gina. halsband (gjort själv) lacktights. ring.

SPRINGAAAAAAAA TILL SKOLAAAAAN! kraaaaaaam!

1uno 2dos 3tres





titta vad jag skapde igår!

- JIPPI idag ska jag till frisören!
- ONEEJ! idag ska jag till frisören...
Mitt internet fungerade inte igår kväll heller! därför skriver jag ett lite mitt i stressen nu på morgonen! Idag på min vanliga håltimme på 3 timmar ska vi se en teater i skolan. Då hade jag varit så SMART och bokat en klipptid för flera veckor sedan, perfekt ju! så har dom lagt in att vi ska se en teater... skolka kallas det. Nej men jag ska hur som haver klippa mig då! nu ska jag göra frukost och ha en slöjlektion. Sedan ska jag vandra till BOM!PAW!POFF! frisören!! PEACE!

TOCIRTANIG, GINATRICOT


ny jeans skjorta från ginatricot. väskan har jag sytt själv.

Dålig uppdatering i helgen. Internet fungerade inte när jag skulle skriva ett inlägg igår och så blev det med det. Nu ska jag iväg och dansa balett och Streetfushion. KUL! ska försöka hinna visa jeansen som jag har köpt senare iikväll. PEACE!

kom till mammi


jacka 1499 kr H&M jag säger det bara...
- NU HAR DOM VERKLIGEN LYCKATS!

live, love, laugh


Foto: Jag.   På bilden: min kära kompis bellan.

VISST ÄR HON VACKER! nu ska jag snart dra ut!
ps. jag har 3-4 prov nästa vecka... det är omöjligt, finns inte innom räckhåll att det ska funka tillsammans med massa läxor. hoppas ni har en skönare vecka framför er! PEACE!


Love is my drug



HEJ! Har haft orientering hela dagen med skolan. Eller hela dagen var det väl inte riktigt. Började härligt klockan 10 och slutade kring 13! jag försov mig dock till tio i tio... men det fixade sig! var klar på fem minuter och var vid orienteringen samtidigt som alla andra. Jag är bäst! Sen stack jag in till stockholm med Bellan och vi mötte även Johanna och Annica. jag köpte ett par jeans och en jeansskjorta! WIII! Nu har jag skjutit upp mitt plugg alldeles för länge! Spanskaprov imorgon, jag kan ingenting! PEACE!

FAVORIT



jag älskar min kreativitet till att göra gott mellis!
hallon, vindruvor, banan, kanel, vaniljyoghurt, havregryn. Chailatte till det!
ps. MÅSTE GÖRA SÅ JAG KAN LADDA UPP STÖRRE BILDER! NU!

INDIAN, awesome



gjorde ett örhänge med fjädrar igår. - JIPPI, säger jag bara! man kan även använda det som på bilden. I ett hippieband. inte helt fel. STOLT SOM TUPPEN!

kär i en ängel


foto: jag, även på bild 3 är lille jag.

här ser ni mina tre absoluta älsklingsskor! alla kommer ifrån skopunkten. budget är mitt motto (det har blivit så iallafall). nu har jag plugg framför mig. Igår kunde jag inte plugga alls. Underbart, då blir det ju mer att plugga idag! PEACE!

förälskad i kylan


skor: skopunkten (favoriter). jeans CM. skinnjacka. halsduk MQ och nya armmuddar ifrån H&M. hade även en fransväska och massor av ringar till.

Det här hade jag på mig idag. Inget speciellt över det direkt. Jag vill väldigt gärna att proven och andra läxförhör som man har framför sig ska vara klara. Jag är tvungen att plugga en hel del idag och de kommande dagarna. Jag vill spendera min tid på så mycket annat. Men betygen är viktiga i år. Så plugga här kommer jag! ps. ett meddelande till gud eller kraften som styr vädret, ge mig frost! och det ska vara rejält!

please give me peace


ring 1: H&M ring 2: Frankrike

IKVÄLL BLIR DET PANNKAKOR!

brb school


skor nya skopunkten, skjorta secondhand, lacktights. svarta naglar


kyss solen, lys upp världen

'
foto: jag. Tagna: för ca en timme sedan. blomman BLIR EN FAVORIT!
örhänget kommer ifrån Indiska, köpt förra hösten.

Nu blir det plugga som gäller för min del. en timme kvar på min 3 timmars långa håltimme. jag bor granna med skolan så då sticker man hem en bra stund! PEACE!

ARG

h-vetets j-vla dator! MIn gulliga pappa hade ju som sagt precis fixat den jätte bra. Jag gör allt som jag vanligen gör på datorn, verkligen inget konstigt. Så får jag upp en ruta där det står att jag har virus. Det var inte något litet virus direkt. Har väl ca 80-100 trojaner som styr. får upp lite "härliga" videos och annat. UUURRSSHHH! jag blir så irriterad på allt tekniskt så det inte är sant. Om jag ska nämna lite mer så har även min underbara och älskade kamera ett fel. Så den måste in på lagning. Min Tv som jag fick i julklapp förra julen är som mosaik för det mesta och ibland har den inte ens någon bild? ipoden och mobilen fungerar för tillfället iaf. alltid något. Nu sitter jag vid pappas dator. Har tagit bilder nu på min håltimme också så jag ska ladda upp lite bilder nu också. Men jag har inget program att redigera dom i på den här datorn. kul. Bilderna är dock fina iaf!

vackert är regnet


foto: Jag.  Tagen: eftermidags, på väg hem.

Mitt eviga sökande

söker ständigt efter den där känslan
känslan av att tycka om någon
känslan av att ha någon som finns nära
känslan av ömhet
känslan av närhet
känslan av att någon är kär

jag söker ständigt efter lyckan
lyckan av en ljus framtid
lyckan av ett glatt liv
lyckan av två personer som förs samman
lyckan av den underbara känslan
lyckan av kärlek

dikten är skriven av min kompis zelda. Jag tycker den är så väldans, alldeles kanon och pabarber fin!


BITE ME



skolan tar alla krafter och ambitioner. Därför älskar jag söndagskvällar. Nu MIDDAG och myskläder!

ZzzzZZZzzzzzzzZZzzz

rubriken beskriver min sötnos som ligger och andas lite tungt när han sover.

foto: jag. Tagna: i frankrike i somras, oredigarade.

Imorgon blir det dans och plugg som gäller för min del. Hinner nog skriva något inlägg på kvällen, tycker nu i början som alla andra gånger när man kommer igång igen, att det är väldigt kul att blogga. ska försöka visa det jag köpt imorgon också. men nu ska jag lägga mig bredvid joacim. DRÖM SÖTT!

FLUFFIGT


kan himlen se mer inbjudande ut? grädde säger jag bara!

ändrade headern lite snabbt. Jag ska dock lägga ner lite mer tid på designen i framtiden, så snart som möjligt! vill kunna lägga upp större bilder och massor med andra saker. Nu ska jag ut och träffa kompisar och pojkvännen. ha en trevlig lördagskväll allesammans!

trasiga strumpor, inga skor


snygggaaaaa! 399 kr hm

hejsan! min dator har varit allt annat än det man kunnat önska. Jag kunde inte ladda upp bilder på bloggen, vilket är en anledning till varför jag inte skrivit på måååånader! men nu har pappa fixat!

Idag var jag i stan med några och hittade tt par skor, rosetter i håret och "armmuddar". Kan visa er det senare. Ikväll firar vi min lillebror så det är dags för EFTERRÄTT! MUMMS! ciao!

uppdatering: nej bilderna ska jag ta bort. varje gång jag tänkt på det kändes det fel. kan ladda upp en annan nödbold så länge. NEJ JAG VÅGAR INTE HA DE BILDERNA UTE PÅ NÄTET.

ps. fattar INTE vad som hände med texten


RSS 2.0