It comes a time you realize, anything can happen


bilden är tagen i höstas, linne (lånat) weekday, kofta (lånad) veromoda, masoor med ringar och hippieband på huvet ifrån H&M


Jag kom precis hem ifrån ett sommarjobbs möte med preem. Möjligheten att jag ska få jobb finns eftersom dom tar emot så många. Sedan hur lönen är får jag väl överväga me om jag står ut med. Jag ska iallafall provjobba 1 Maj på självaste valborg men det blir bra! önska mig lycka till!

(ber om ursäckt för hemsk uppdatering, jag praoar och har ganska rejäla uppsattser att skriva just nu så det blir inte särskillt mycket tid över)

I'm going to learn how to do, for you.


(taget för ett tag sedan av mig och någon av mina kompisar)
Idag ska jag och familjen iväg och fixa våran segelbåt, självklart gör jag det inte gratis för jag tycker inte att det är så särskillt roligt. Men då är det väl självklart att man vaknar och det är svinkallt ute och det snöar. Men pappa tänker inte ge sig och vi ska åka iväg iallafall *suck*, Hoppas jag inte dör där ute i kylan PUSS!!

I have to be crazy some times


(mina jeans)

(*insperationen* är ifrån min kompis syrras jeans, extremt fina!)

Hejsan! härom dagen fick jag för mig att jag skulle klippa, slita och dra lite i ett par jeans.. jag sydde in dom till stuprör och började förstöra dom. Men jag tycker dom vart fina! Inget jag har på mig varje dag eftersom dom är något för tajta.. (får inte igen knappen, om det hade funnits nån. fettet väller ut genom hålen) Jag valde att inte göra ett så stort hål på ena benet och mina kanske är snäppet mindre trasiga, men jag kände mig lite modig som vågade ha på mig dom, jag jag tycker iallfall om dom!

den nakna sanningen...


tröja Weekday, shorts lånade (H&M tror jag), skor mammas, väska gammal H&M, solbrillor, klocka, och smycken.

igår trodde jag att det skulle vara något varmare än vad det egentligen var. Jag och annica skulle sätta oss vid vattnet och sola, underbart tänkte jag! slängde på mig det sommrigaste jag kunde hitta! går ur, ja de e lite halv kallt men det funkar... sätter oss vid vattnet och där... Var det ISKALLT! vinden blåste och jag försökte täcka mig med handduken jag hade tagit med ifall jag skulle få för mig att bada. Ibland bara älskar jag mig själv...

this feelings tearing me up


stickadtröja Indiska, kedja, armband, klocka, jeans cheepmonday, skärp secondhand och ett par ballerina skor som jag fått.
just nu vill jag iväg till Ikea och gå raka vägen till ramarna och köpa i princip så många som jag kan ta med mig. Mina väggar ska bli proppade med bilder, svartvita allihopa tror jag. Jag vill även måla en hylla som jag hade på mitt rum förut som just nu sitter inne i gästrummet LILA! låter helt galet, och galet låter bra! En lampskärm, nya gardiner, matta och annat vill jag även ha! Snart ska mitt rum tammefan bli klart! Ciao!

Påskafton


Fick lite insperation ifrån en annan blogg och tänkte att jag skulle göra lite sama sak. Mina droppbilder på fjädrar lever inte upp till den andra bloggarens men dom vart ändå ganska fina tycker jag. Idag har jag haft en allmänt skön och underbar dag! jag är pirrig i magen för att det i princip redan kändes som sommar idag och helt ärligt, jag log från insidan och ut hela dagen, var oavnrutet lycklig och glad!

välkommen till blåkulla


HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA, tralalalala!

Titta vad jag fick i mitt påskägg av haren, ett par efterlängtae converse. Verkligen sjukt glad och dom passar perfekt! (att jag visste att jag skulle få dom är dock en annan femma) Det var jätte svårt att få tag i ett par 37or men mamma lyckades!dom kommer få pryda mina fötter mest hela våren och sommaren, äntligen!

GLAD PÅSK ALLA GOA


blommorna hör lixom påsken till!

Barbapappa

När man har godisförbud och ser alla andra smaska på gotti gotti låter det som ljuv musik när ens föräldrar säger att man faktiskt får äta lite godis iallafall.... Imorgon kommer jag få ett litet mindre påskägg! UNDERBART!
idag innan middagen så träffade jag min kompis annica som har varit utomlands tills igår kväll, jag är inte det minsta avensjuk!

Sommarjobb


bilderna är tagna av mamma i sommras (innan min kameras tid) i skåne. Extermt mysigt vatten!

Idag var jag alltså nere på stan och fikade tillsammans med mormor, morfar, farmor, mamma, pappa och lillebror. jag köpte mig en hallonpaj minsan, det var smaskens! senare gick vi runt i lite affärer och jag hittar som vanligt något men valde att låta bli idag. Senare kom jag på att.... jag inte har fixat något sommarjobb! så då gick jag runt lite här och var och frågade, det var fullt över allt. Men jag kanske lyckades att få napp på ett ställe, vi får se hur det går!
Jag har haft lockigt hår idag och jag minns inte när jag hade det senast. Plattången har blivit min käraste vän men jag orkade inte idag, det vart ändå någolunda fint. Nu ska jag skriva klart banketten om att jag söker sommarjobb som jag sedan ska lämna till olika platser här i staden. PUSS!

as the sun skreaming in my ear I have no fear


(bild ifrån kungsträdgården, tagen för några dagar sedan)

Idag är det helt underbart väder! det är ganska många som är borta nu i slutet av lovet så jag tänkte tillbringa förmiddagen tillsammans med släkten. Don drog alldeles nyss ner på stan för fika och jag ska gå dit snart. fick lite för brottom bara. Nu ska jag fixa det sista innan jag går ut! om det är någon som har någonting emot det underbara vädret så går rädda willy 2 på kanal 5 just nu! skit fin film, puss!

när våren kommer vill jag ha sommar


Mamma har köpt jordgubbar som jag strax ska smaska i mig tillsammans med släkten! hustet känns helt proppat med nära och kära, mormor och morfar kom till oss idag, mamma pappa och lille bror är hemma + att farmor har tittar förbi också. Vi får helt enkelt slåss om jordgubbarna!
jag vill börja använda mammas gladiatorsandaler som jag missbrukade i somras! väldigt fina enligt mig. Jag känner även för att sluta använda dunjackan som jag trodde jag hade hängt undan alla redan men som jag har varit väldigt glad över dom senaste 2 kvällarna. vill kunna gå i shorts och ett slappt linne tsm med sandalerna! GE MIG SOMMAR!


let it shine, let me smile


Jag har inte skrivit på hela lovet utan störra förvåning från min sida. Men om det faktiskt finns någon som läser min blogg så förlåt! måste vara extremt tråkigt att sucka i en hel vecka utan nya inlägg. kanske blir bättre, försåt faktiskt inte varför det ionte bara blir av att skriva åt minstonde ett inlägg om dagen.. kanske kommer börja försöka lite mer seriöst!
bilderna är tagna för några dagar sedan av mig och min kompis julia. DEN DAGEN VAR DET JU EXTREMT FINT VÄDER! idag hade vädret tyvärr andra planer så det var ganska tråkigt väder..
Nu väntar jag och ser vad kvällen har att erbjuda för härligheter! pusss!


As the snow is running away the spring makes the day


När frosten nu börjar försvinna och himmlen bara blir blåare och blåare kan jag inte annat är känna mig lycklig när jag är utomhus! Jag har och andra sidan ganska tråkigt och borde börja fixa på mina uppsattser men det får vänta. Inte just nu, inte idag!
Nu till frågan jag riktar till er! Om någon underbar ängel på denna planet klarar av att läsa min allmänt tråkiga blogg där jag bara skriver en massa strunt lyder frågan...
ÄR NÅGON HEMMA PÅ LOVET!!??
VAD SKA ALLA GÖRA?

(blev tydligen 2 frågor i slutändan, ni får dock gärna svara )

RSS 2.0