En favorit i repris


lovade en outfith på det igår och det var ju lite korkat eftersom jag var osminkad hela dagen och bara hade på mig slapp kläder. Kollade på film med Julia på kvällen annrs hände det typ inget. Skulle gärna ta en bild på det jag har på mig nu men det e så tråkigt om bilderna inte är tagna utomhus så det blir inget. Det ser ut som natten utanför fönstret. Kisses!

if my story is about a different world would you listen to it?


Jag hr äntligen börjat fått det lite fint på rummet. Vi tog med skrivbordet ifrån mormor och morfar och jag fick ha det i mitt lilla rum. Nu saknas det bara nån matta, en bokhylla, lite tavlor och så vill jag att min Tv ska upp på väggen också. Kommer nog att bli bra. Idag ska jag nog träffa lille Zeldis och hitta på något. Kanske bio. Klädsel kommer det bild å senare. Hugs! 

blå idag talalala



Nu börjar jullapps visningen fat jag har köpt tröjan och jenasen själv.
tröja ny monki, jeans/tights nya veromoda, halsband nytt indiska, halsduk ny åhlens och ring ginatricot.

Så man hade väll varit snäll i år också


Julafton var bättre än bäst! Fick allt jag önskade mig och lite till... Jag fick en Tv (32 tumm) kläder,pengar. oddmolly strumpor, ipodhögtalare m.m. Jag har inte kunnat uppdatera eftersom det inte finns internet hos mormor och morfar i sundsvall där jag var i jul. Tyvär. Men nu ska jag börja skriva igen . Jag har på mig ny spetströja ifrån bikbok, strumpbyxor,  savarta linnen från H&M och några armband, Ciao!

fasen vad jag har slitit!


Detta är det jag har jobbat med nästan hela höstterminen och idag belv jag äntligen klar. Jag är ganska nöjd med resultatet men den blev inte så bra som jag hade tänkt mig.. Den är alldeles för stor i midjan och det sa jag till min lärare när hon måttade upp runt min midja. Men ja jag gjorde som hon sa och det resulterade sig till att det är nästan en decimeter gör mycket platts. Aja helt okej. Blir nog ingen MVG men det kan man ju kanske inte hoppas på i första terminen med betyg. Ska få dem på fredag,,, SKOJ!

mitt första plagg från underbara monki


Jag köpte ett par pälsvantar i stockholm, jag ska ge mig dem i julklapp ( men det ska jag inte veta om). Gillar verkligen dom, 120 kr. kisses // Anna

Min mysiga älskade halsduk



skor UGGS, stickad tröja/tunika lånad, Min underbara halsduk H&M

Har haft en skön, kort dag i skolan idag. Imorgon ska klassen åka och bada men jag e lite förkyld så jag vet inte om jag ska följa med eller om jag ska följa med utan att bada.... kanske att jag badar också, fasen skulle ha solat solarium!

Gillar inte rubriker


Heejsan, har varit dålig på att uppdatera under helgen. Min  kamera hade slut på batteri och jag glömde hela tiden att ladda den och ja jag vill helst bara ha inlägg med ytagna foton...Idag har jag jobbat med att sälja lotter med bellan. Det var faktiskt ganska skoj! Igår hade vi fiskedamm.... men att sälja lotter var roligare. Lite pengar fick man ju iallafall. Handland julklappar iår i stockholm. Hittade en present till lillebror. Köpte ett par pälsvantar till mig ifån monki men det ska nog bli en julklapp tror jag. I förrgår drack jag en caffelatte, igår en islatte och idag 2 chailatte.

Randigt är min melodi


Tröja lånad, jeans, väska wedins, röda converse, sjal granit och jacka H&M

Jag bytte kläder två gånger efter det här men så här såg jag iallafall ut vid luciatåget som niorna hade i kyrkan. Den andra bilden är ett misslyckat foto från luciatåget med lucian i mitten, men jag tyckte bilden var ganska fin. (det är ju bara prickar men ändå)

Mammas mönstrade converse



Lånade mammas converseidag ( utan att fråga ). Dem är fin fina!!

haha mumms!


ja jag vill bar säga att jag äger världshistoriens 2 absolut sämsta mascaror. Ursh köp dem inte! A jag vet inte vad dem heter men dem kommer ifrån Maibelline...

stockholm


Var i stockholm med mamma igår och kollade lite på vad jag önskade mig, gick inte så mycket framåt. Det visade sig bara ännu mera att jag mest bara vill ha kläder. Fast jag har bestämmt mig för att det ska stå en tv på min önskelista. Hoppas jag får det också! Mössan och ringen på bilden var det jag kom hem med. Båda ifrån indiska. båda för ca 120 kr. Köpte även en julklapp till Mommom (mormor) knästrumpor. Fin fina! Puss!

Min lillebrors randiga tröja


Mössa Indiska, skor din sko, väska wedins, jeans, skinnpaj och tröja ifrån Kina.

Jag her extremt mycket plugg att ta itu med, har 3 prov och redan massa läxor denna vecka. Har prov imorgon, i övermorgon och i överövermorgon. 3 prov 3 dagar irad... ursh! Aja önska mig lycka till!

Managrynsgröt är gott!

första julklapparna.... till egoisten själv(!)


haha ja varför lita på att man får allt man önskar sig och att man får tillräckligt med julklappar?
jag vill vara på den säkra sidan och har redan köpt 3 saker till mig själv som finn i dessa 2 paket. Jag tror jag gjorde dem till julklappar för jag tycker det är så mysigt och kul att både slå in paket och riva upp dem.

ibland är jag där ibland är jag bara borta...


skinnpaj, väska secondhand, tee och sjal bellans, strumpbyxor, och converse till det.

Jag och kameran var inte kompisar idag så själva jag fick försvinna ut ur bilden.

NOB


I fredags var det NOB-dagen i skolan. Det är en dag då hela skolan klär upp sig och gör som en nobelldag. Sedan utses det vinnare, en i varje årskull inom litteratur (svenska) och även 2 elever i teknik i årskurs 8. I åttan skulle vi skriva dikter. Min blev helt okej tyckte jag och hoppades på att bli nominerad. Självklart ville jag vinna men kom igen? 1 elev av alla 8:or, skulle det vara jag? Nej så det var ju bara och glämma och drömma. Dem läste upp dem 5 nominerade i klass 8A. Isabelle Ahlsell, Frida Bredesen, nån, Gustav frissen..... (jaha tänkte jag inte ens nominerad) och Anna Lindholm! skoj! sedan dem nominerade i klass 8B bla bla bla. Sedan läste dem upp det vinnande biddraget: Skapa ett skal runt om sig. Min rubrik! MIn dikt! Jag var vinnaren! Lilla jag som trodde att jag för ca 1 år sedan hade dyslecksi... Det var fan i mig jag som vann!!! Åhhh... Jag Jag JAAAAAAAAGG! sorry om jag skryter men jag måste bara säga att jag upplevde den bästa dagen i mitt unga liv... än så länge.... 

RSS 2.0