babbel


på fotot: Jag och kompis Julia,    tagen: För nån vecka sedan av Sara

Jaha, så börjar ännu en helg gå till sin ända... Vardagen kommer och skolan ger en massor av plugg igen. Jag måste börja med att plugga redan idag eftersom jag har prov framför mig. jag går hus i helvete innombords eftersom jag inte kan någonting. Idag och imorgon blir det fysikplugg ett i ett. Panik!

Reebok


Mammas fin fina skor! :D

Hade på mig dom här idag, fick några komplimanger! känns mindre bra att säg att det är mammas när folk säger något, jag menar ska en 46 åring gå runt i sånna här skor? är det bara jag som tycker det känns fel att se dom här i på min mamma... Fast mig gör det ju inte så mkt! Ännu ett par skor som jag kan tjuvlåna lite då och då! Jaja, jag ska pluggaa..... NU!

Cheep monday


nya jeansen ifrån cheep monay 400 kr

Idag slutade vi kl 1 och skippade svenskan och Matten på eftermiddagen! skönt! Tills nu så har jag varit med ida men hon åkte nyss så jag ska börja plugga nsart antar jag. Lika bra det så är det överstökat. Mamma har köpt as balla skor som jag hade på mig idag! Ska visa dom också, pluggiliplugg..

Weekday: Paris


köptes i lördags I stockholm för 150 kr på weekday

det är i princip snöstorm utomhus :(

Cholkadbollar


HEEJ! jag är verkligen sämst, jag har inte skrivit på bloggen på 2 veckor. Hur lyckas jag? jag menar så himla jobbigt är det ju inte att skriva ett inlägg även om man inte har så särskilt stor lust! Jag har iallafall fått tillbaka min vanliga dator och alla bilder och allting finns kvar! wohooo! Jag hoppas att jag kommer börja skriva mer, kan dock inte lova något.
Bilderna är tagna i måndags av mig och Annica, vi fick för oss att baka chokladbollar och så blev det!  mummsigt!

Idag har jag varit inne i Stockholm tillsammans med min kompis Linnea och då köpte jag ett par jeans ifrån cheep monday, bild kanske kommer senare! jag handlade även lite i lördags + att jag har handlat lite innan de också, ojojOj pengarna rinner verkligen bara iväg känner jag. Men jag är stålt, idag kom jag endast hem med den saken jag visste att jag skulle köpa!
ha de bra så länge! CIAO!

FÄÄRRGGGG!!

hejsan, jag har inte skrivit på några dagar tyvärr. Men så e de. I lördags var jag på tjejmiddag hos min kompis annica som fyllde 15! Hon hade temat färgglatt och oj va ballt de va! jag var helt blå med ett hippieband runt huvet, andra var helt galna med massor av färger! Längtar redan tills nästa gång jag får vara med på nåt liknande för de där var verkligen kul! *tack annica för en as lyckad kväll!!*

färg-klick



eftersom jag inte har några andra bilder så kommer ni få leva på bilderna i från fjällena ett tag. Idag sitter jag hemma och gick inte till skolan. jag har pluggat mest hela dagen. vill inte riskrera att förlora mitt mvg, förstår väldigt lite av kapitlet som vi håller på med just nu, så jag ska sätta mig med boken nu igen!
Jag funderar seriöst på att fylla garderoben med en massa färgglada kläder! borde ha lite mer färg på mig. fast gillar iförsig svart, vitt, grått m.m. extremt mkt också men borde ha på mig lite mer färgklickar! massor med lila ska de bli iallafall, hehe iallafall nåt plagg!
nej nu borde jag slå upp boken igen och lära mig massor om magnetism och ellära, Ciao!

fjällen 2009

Har haft en underbar vecka uppe med bellan i fjällen och jag provade faktiskt att åka snowboard, de e sjukt kul! en vecka uppe bland renarna kanske är lite väl länge men jag hade det extremt mysigt iallafall. filmkvällar, blåbärssoppa, brädan, snack med bellan och massor med härligheter, längtar faktiskt till nästa år fast jag ät mer peppad till sommarn! hoppas ni hade de lika bra som jag!

tjollahopp :D


hejsan svejsan, jag vet att jag inte har skrivit. jag kan dock skylla det på mitt dator problem. Hårddisken pajade och alla mina bilder har blivit raderade, allt ag har gjort på datan är som bortblåst. Just nu använder jag min gammla dator innan jag får tillbaka min vanliga. Jag har inte haft några bilder och jag hatar inlägg utan, så det blev inga helt enkelt. jag har inte riktigt haft lust att skriva heller men nu börjar ja känna mig lite peppad igen! kommer nog inte börja skriva så jätte ofta till en början, vi får se.
Idag började skolan igen och de kunde inte ha varit mycket tråkigare. jg känner mig lite halv krasslig också så vi får se om jag kommer till skolan imorgon. Btw så känner jag mig helt oinspererad i min garderob. vill ha på mig nåt kul med lite färg, är extremt sugen på att ha på mig nåt lila. Och självklart äger jag då inget lila plagg (typiskt). får se vad jag hittar på för skoj. har inte haft på mig nåt som jag har varit riktigt nöjd med på jätte länge. Tror jag ska köpa nåt nytt snart kanske. Lilla söta albin med de vackra ögonen fyller år idag också, GRATTIS!!!
tudelluuuu// Anna

RSS 2.0