pankakor!!!!


mumms! synd bara att jag inte har nån apptit idag... men det var gott!

smycken


foto: jag      tagen: idag



kommer inte att lägga upp några bilder med mig på, det har inte varit det på länge med tanke på att jag inte har haft smink på mig. Aja jag bjuder iallafall på lite bilder Puss!

en fin bild tycker jag..


                                                          fotograf: Jag
                                                        På fotot: Bellan
                                                  Fotot är taget: I lördags
                      Linnet är mitt halsbandet är bellans, båda är ifrån H&M


jag har varit extremt dålig på att skriva, jag vet.. men jag har inte haft några nya bilder och inte haft något driv till att ta några. Jag har bara suttit i sängen med datorn och snackat på msn eller så han jag suttit ute i soffan för film tittande. Jag är nämligen sjuk. fast jag är på bättringsvägen, kan nog komma ut ur huset imorgon iallafall. Pussar!

måste dra till skolan... NU!!!!!


linneas halsband, fin fint!!!!

abcdefghijklmnop


så det här hade jag på mig igår när jag var i stockhlm och tog en snabbis på H&M super rea + att jag hade på mig en skinnjacka och en fejkpälshalsduk som jag hittade hemma. Kan visa vad jag köpte på H&M rea senare idag eller imorgon. Letade efter att par underbara skor som lisaplace har, jag bara älskar dem.. hittade dem inte i min storlek.. 37 var alldeles för liten. Hoppas att jag hittar ett par 38. Aja det jag har på mig på bilden är randigtlinne ifrån Weekday (lånat), kofta (lånad), flätatband runt huvet H&M och lite smycken. PuSs!

friday


heejsan i helgen har det varit väldigt dålig uppdatering och igår ingenting alls. Jag skrev ett inlägg på morgonen innan jag drog in till stockholm med mamma och pappa men då hade blogg.se något fel så det gick inte att lägga upp inlägget. Senare på dagen så var jag på fest och hade ingen tid till att göra något inlägg då heller. bara så att ni vet...

men det här är iallafall det ag hade på mig i fredags: stickad rödtröja är en gammal som är stickad av mamma,halsband med vinge är en gammal födelsadagspresent, massa andra halsband från b.la. H&M, slitet nagellack och till det här hade jag mina spentvällade jeans/tights ifrån Vila.

massor av kedjor


massa halsband är snyggt,snyggt, SNYGGT!

14236775432


väska, jeans Vila, jacka H&M, underkjol Indiska, Converse, halsband, tee ny Jack and Jones på rea

Nu ska jag dra till min lilla kompis zelda, bellan du svarar inte!

taxi-skor-taxiskor-taxi-skor

Skolan har slutat och jag ska snrt iväg med mamma, När jag kommer hem är pappa redan hemma ( det händer ju aldrig). Han kommer ner och frågar ifall jag vill ha ett par skor som nån hade glömt i den taxin han åkte. Skoj tycker jag, dem var ganska fina tycker jag eller a jag älskar modellen på dem men vet inte om jag gillar tyget på skorna. Kan man färga skor?

update: nu vet jag inte om ja fick skorna, mamma tyckte det verkade konstigt (suck) aja ska snacka med pappa.
update:skulle tydligen inte iväg med mamma heller...


målamålamålamålamålamåla


har suttit hela kvällen och fiffilurat med de här 2 målningarna. Den första jag gjorde är tjejen med platt hår och lite rosa/rosig ton. Den andra är alltså tejejen med stort lockigt hår. Är ganska nöjd med dem båda, ska kanske visa bildläranen? föresten så jag har inga fräknar och det e jätte synd fr jag tycker det är extremt gulligt!

knubbiga kinder och ett glatt humör, thihi


skor Skopunkten, jeans Vila, väska, skjorta lånad Bikbok, skinnpaj H&M barnavdelning, halsduk mammas Bomerang, mössa Indiska och några flätade armband ifrån Gran canaria
Hellloooo, så idag var jag inne i stan med alla andra nob vinnare ( nobelpris i skolan) jag måste säga att jag tyckte att det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Vi var på nobelmuseét och fick en genomgång av en guide och ja det var lite coolt. Sen gick vi och fikade, jag tog en latte och nån chokladig kaka ( den såg godare ut än vad den var ) sen fick vi lite brottom och gick till Svenska akademin och fick en rundtur där och ja det kändes faktiskt som en ganska stor händelse ( fjollig som man är) och sen åt vi lunch på ån resturang och där var det jätte mysigt och alla pratade mycket och ja jag kunde inte vara tyst för en sekund... bara babblade på. Fick lite hjälp med kameran också, jag har ju inte hunnit lära mig så mycket än och ger mig aldrig tid till att lära mig instruktionsboken heller... Tog hur som haver en massa bilder så jag kommer nog att lagga upp några fler lite senare kan tänkas men nu ska ja stoppa i mig lite mellis tror jag. Ciao!

väntar på att plattången ska bli varm...

heejsan idag ska jag intill Stockholm tillsammans med dem andra vinnarna ifrån skolans Nob-tävlining (som ett nobelpris) Tror det kommer att bli helt okej skoj men inte super kul fast jag ska nog inte säga nåt i förväg. Kameran är med så det kommer nog komma upp nån bild i eftermiddag. Puss på er!

ps: nu är snön borta här i Vaxholm...

18 dagar kvar...


hejsan, Ja så jag sa tidigare att jag skippade gympan pågrund av att jag hade ont i halsen och ja det blev bara värre. Jag hann ha slöjd ( vilket är mitt favorit ämne) och lunch. Varje gång jag reste mig upp efter att ha suttit ner så blev det svart för ögonen och det snurrade, inte mysigt. Sen tyckte jag att jag började känna mig yr lite hela tiden... så.. jag gick hem. Nu sitter jag här och tog nyss lite bilder ( resultaten i inlägget, fick ideén från Fridaisfine.blogg.se) Ska sätta mig och läsa lite i boken som vi ska läsa i svenskan och göra massor av Engelska. Hoppas jag... aja ha det!

klockan går...


klckan gå och jag ska dra till skolan nu, Hade gympa som första lektion men har så ont i halsen att jag skippade den vilket jag tyckte var tråkigt för jag var sugen på gympa. Aja nu måste jag pysa men jag skriver lite senare ikväll. ps. jag ska kanske börja på kickboxning och yoga. SKOJ!

äntligen ett par chinos


Tjena snyggingar! Ja en hel vecka med lektioner framfö mig och jag är inte alls sugen på skolan. urssshhh! efter skolan idag gick jag och min kompis Bellan och fixade varsin praoplatts på en affär här i Vaxholm ,kommer bli mys. Jag ska bara proa där en vecka så jag måste hitta något mer också. kommer nog fixa sig. Runt 5 på kvällen så åkte jag, mamma och lillebror och kollade efter skidkläder men det fanns inget snyggt. Kom hem med dessa chinos ifrån MQ´s rea, fin fina! dem är mycket finare i verkligenheten än på bilderna. Ha det bra!

good morning sunshine!

                                       


snö,snö,snö


samma dag som min kompis freddi och jag sa men om det ska vara svinkallt ute å ska det väll ändå vara snö, och samma kväll började det snöa och det kom flera cm på marken det är ifrån den nedersta bilden. Sen några dagar senare så började det snöa igen och det var äntligen vitt här i Vaxholm för första ången i vinter tror jag. Men ida började snön dock att smälta vilket inte känns så tåkigt för nu vill man ha vår och sommar. Hugs! 

zeldas sjukt fina tovade tofflor!


24 dagar kvar


skinnpaj lillebrors gamla, halsduk Bomerang, grå tröja lånd av linnea ifrån H&M, mössa indiska, svarta jeans, lånade converse, smycke.

det här är vad jag hade på mig igår. Jag tror jag har kommit tillbaka till att älska grått. Jag hade en period förra höst/vintern att allt ja köpte bara var grått, ganska tråkigt men åhh.. så snyggt. Nu hittar jag en massa plagg i garderoben och slänger på mig det. Är grå även idag. Ska nog försöka fixa nån bild till senare.

24 dagar kvar till födelsedan..


JOHAN BY J.LINDERBERG. köptes på en outlet och 50% av det redan lite billigare priset.

Grattis FRIDA GRÖNBERG! FYLLER 13 år idag!


igår gjorde jag det äntligen Jag köpte min efterlängtade systemkamera! offrade ca 4000 kr på denna skönhet. Det var absolut värt det. Den är helt underbar. Det är en Canon eos 1000D. Åhh.. man känner sig ett proffsig när man bär runt på den , tihihi. HUGS!

26 dagar kvar..

Är på middag hos lite folk. Kommer sova över här. Blir nog mys men skulle velat träffa vännerna. har ätit gott gott! På vägen hit så åkte vi in och skulle byta en tröja som lillebror fick i julklapp och ja vi gick där ifrån med ganska mycket skaker. jag bestämde mig för att inte köpa något men kom ändå därifrån med en fin fin tee som jag inte ens provade men den sitter nog bra. Jag har bestämt mig för att köpa en systemkamera tror jag..tipps på nån bra? 
 

I AM


Det här halsbandet fick jag i julklapp av mina kusiner. De är verkligen jätte sött. Det litepollen på det när jag skulle ta ett stycke bilder. vet inte var det är köpt. HUGS!

pappas reejbäään


27 dagar kvar till min födelsedag!


spettströja ifrån BIKBOK, jenas ifrån VILA, halsduk ifrån ÅHLENS, skor CONVERSE, skinnpaj ifrån H&M barnavdelning (gammal) randig tröja lånad H&M, nu blir det te drickande och film med bellan, pössar

glöm inte min och bellans blogg...


det är svinigt kallt ute och jag lägger mig på den iskalla marken för ett foto. Smart. Ska dra till bellan nu och hitta på något. Glöm inte att besköka våran blogg också. idag har jag på mig STICKAD TRÖJA, SKOR DINSKO, STENTVÄTTADE JEANS VILA, RANTID TRÖJA IFRÅN INDISKA + ETT OPLATTAT HÅR.

1 for the money 2 for the show 3 for the body and go go go..


Tänkte att jag skulle visa lite plagg som jag har köpt på mellandagsrean. Halva priset på alla plaggen. Har köpt andra saker men tänkte bara visa dessa än så länge. GRÅ TRÖJA IFRÅN MONKI 150 KR, PONCHO IFRÅN BIKBOK 200 KR, LINNE MED ROSETT IFRÅN H&M CA 100 KR. Favoriten är linnet som inhandlades igår. PÖSSAR!

GOTT NYTT ÅR!

 



2008 var ett bra å så jag hoppas att 2009 blir ännu bättre! Har haft det super mys ikväll. Jag hade på mig ny kjol från carlings och spettströja ifrån bikbok. hittade kjolen och även ett line från h&M som det kommer blid på senare. Pössar på er!

RSS 2.0