i stor brist på bilder


nyårsafton förra året, foto av bellan.

Jag ska ta nya bilder, jag vill ta nya bilder, snart. Det finns mycket att ta tag i innan också innan det redan börjat mörkna ute. Den här veckan har jag sovit för lite, jag känner det. Ikväll ska jag sova med joacim så då hoppas jag att jag får lite mer ro. Idag har jag varit med min kompis julia och bakat. Allt vi åt var dock smet (det är godare ju!) då blev vi så "mätta" att vi inte tog en kakbit. Nu har jag skrivit om en svenska uppsats och jag är slut i hela kroppen och huvudet. Men mer svenska behöver jag göra. Ska ha läst ut en bok och skrivit en till upsats tills på fredag nästa vecka, och mycket mer plugg. Underbart! jag ska alltså spendera fredagskvällen hemma ensam, skönt, tråkigt, nödvändigt och det var länge sedan. så nu ska jag läsa!

jag är förövrigt riktigt sugen på att ta mig till stockholm riktigt snart! imorgon är det gymnasiemässa och NEW MOON!

ps, fick mvg på min en svenska upgift för första gången!

ett eget kryp in.


foto och redigering: jag. modell, bellan.

Jag vill skaffa mig en plats. En plats i staden, stockholms stad. Jag skrev om det här i min dagbok. Med att utelämna några meningar ska jag skriva om det på bloggen också. En plats där man kan upptäcka. Leva sitt liv efter sina egna mål och drömmar. Prioritera som man vill. Skapa sig ett eget liv. Med någon. Växa upp och känna på den känslan. Inte behöva fråga sina föräldrar. Man får styra själv, ta eget ansvar. Fota är vad jag skulle göra, i staden. I staden där jag i framtiden nån gång ska bo, kanske inte för alltid. Det skulle jag inte tro. Man jag vill prova. Jag är för nyfiken för att ha knappt 4 år kvar i skolan. Jag vill inte stanna tiden, jag vill spola framåt. Men först ska jag njuta av mitt liv som tonåring, jag nekar inte till det heller.

femveckorkvariskolaniår



Idag har jag städat drygt en timme hemma, det var katastrof så det är skönt att det är ur världen. Sen har jag en hel del plugg framför mig. Håller på med svenskan just nu och det går riktigt dåligt. Det är en recension som jag var klar med, sen läste jag den... aldrig läst något sämre. Försöker rätta till den men måste nog skriva om. genetikprov på fredag, diskussion på indien, fysik och mer lär det bli. tillbaka till pluggandet, ciao!

frankrike



Ville göra om inlägget lite. bild 1 och 3 är tagna av mig och bild 2 av mamma, alla ifrån Frankrike.
Jag vill tillbaka. Jag vill ha massa insperation att fota. Jag vill ha värmen, blommorna, badet allt. Jag vill bara ha julafton, födelsedag, joacims födelsedag, alla hjärtans dag också. Men sen vill jag tillbaka. Nu är det förbannat tråkigt väder och har varit det i flera veckor. Jag älskar regn men det finns ju en gräns. Sen behöver inte allt vara grått och trist ute heller. Ge mig riktigt väder? bra väder tack!

grattis mamma

9.00 godmorgon! var redo om 10 minuter!
9.15 kom igen, upp nu!
9.20 jamå hon leva ja må hon leva!
9.40 frukost, dusch, kramas, kläder, kramas lite mer
12.01 ååååka på gymnasiemässa!
14.40 mörby
15.00 födelsedagsmiddag  gamla stan för mamma
16.15 åka hem igen
17.00 hemma
17.56 hos joacim och hämta saker, hälsa på alla gäster på hans mammas fest!
18.20 hem till mig
18.50 filmen juno med joacim
nu är filmen slut och min dag har varit väldigt lång! och väldigt bra! jag har gått runt med ett leende på läpparna mest hela dagen. Öppnat ögonen lite för gymnasium, firat världens bästa mamma, myst, varit i stan. Nej jag är mer än nöjd! Nu är jag och joacim bara hemma hos mig. Orkar inte gå ut. nu slickar han på datorn, och kollar upp och är jätte söt!
 
tagna av mig i somras, i Frankrike

run forest, run!


BUSSEN GÅR OM FEM MINUTEEEER! nu ska jag på super fun fest med min pojkvän och några kompisar! SPRINGA!

blundar för det jag önskar att du ska se

Jag har en diktperiod. Vill bara uttrycka mina tankar via dikter. Varje gång jag börjar skriva i skolan eller knappa på datorn är det det enda jag vill göra. Jag gillar att uttrycka mig på det sättet. Jag gillar dock att ha en bild till, eller två. Nu har jag inga bra bilder på datorn men jag ska ta en random bild och skriva en dikt utifrån den. haha det här blir kul! jag ska ta den... 13de bilden jag kollar på!


jag kollar i dina ögon
hoppas på att du ska se
ibland kollar du tillbaka
men det är inget mer
jag ler mot dig
hoppas på att du ska se
ibland ler du tillbaka
men det är inget mer
jag närmar mig dig
hoppas på att du ska se
ibland går du intill mig
men det är inget mer
jag önskar mig din kärlek
hoppas på att du ska se
men du vänder dig mot någon annan
för det är inget mer.

förklaringen är att fåret blundar när min kusin kollar in i dess ögon. En konstig bild att skriva en ledsen kärleksdikt till men det var blicken. att den ena blundar för det den andra önskar att den ska se. Dikten är inte verklighetsrelaterad till mitt liv alls. Men det var min tolkning av bilden. Imorgon är det fredag! YAY!

le

att vara för sig själv
är inte att vara ensam
att gråta
är inte av att man är ledsen
att rysa i kroppen
är inte av att man fryser
att blunda
är inte för att man inte vill se
att stanna
är inte för att man inte vill gå vidare
att bli kall
är inte för att man inte blir kramad
att prata utan att någon hör
är inte för att ingen vill lyssna
att vara rädd
är inte för att man inte är älskad 
att missa något
är inte för att man inte blev bjuden
att inte gå ut
är inte för att man är lämnad
att inte stänga dörren
är för att låta er komma in.

ny känsla, nytt sätt


ska man radera bloggen, eller skaffa en helt anonym? jag vill kunna lägga upp helt meningslösa bilder och skriva helty ointressanta saker, och inte skriva regelbundet.

som en fågel utan vingar

jag vill inte blogga, har ingen lust. Därför har jag inte skrivit. jag önskar att det var klart nu, färdigt. inget att prestera på ett tag, inga mål som måste genomföras, inte känna någon press, inte änga tiden till massa viktigt. Jag vill lätta på trycket i huvudet. Vill inte behöva tänka, Vill bara vara. Sommarlov- ja gärna. frihet!

foto jag. morfars händer.

RSS 2.0